Luni-Vineri: 08.00-20.00
Sâmbăta-Duminică: 9.00-18.00

Întrebări frecvente

Cererea de împrumut o poți depune pe site sau în unul din oficiile partenerilor noștri.

Clienții repetați pot depune cererea și prin telefon 022 78 09 09.

Solicitarea unui împrumut DoctorCredit este rapidă și ușoară. Ai nevoie doar de buletinul de identitate valabil.

Poți primi banii în decurs de 10 minute din momentul semnării contractului de credit. La solicitarea banilor pe contul bancar personal sau de card, transferul se va realiza în decursul a 1-2 ore.

Poți împrumuta de la 1.000 până la 3.500 lei, dacă ești client nou DoctorCredit. Suma maximă pentru următoarele credite solicitate la noi este de 12.000 MDL. Primul credit se oferă pe o perioadă de 2 luni (61 zile). Începând cu al 2-lea credit, termenul este de la 2 la 12 luni.

Orice adult rezident in R. Moldova poate aplica pentru un împrumut DoctorCredit.

Contractul îl poți semna la unul din magazinile partenerilor noștri "Darwin" din toată țara si in incinta oficiilor noastre. Lista completă o puteți găsi aici.

Poți ridica banii în numerar la oficiul nostru din str. Ismail 58/1 (fara comisioane), la orice filială BC "Victoriabank" SA sau la oficiile Poșta Moldovei. De asemenea, poți solicita transfer direct pe contul tău bancar sau de card.

Poți achita creditul  la oficiul nostru din str. Ismail 58/1 (fara comisioane) sau la una din filialele BC "Victoriabank" SA,  BC "Moldindconbank" SA, BC "Moldova Agroindbank" SA sau BC "Eximbank" SA. La fel, poți achita creditul la Posta Moldovei si orice terminal QIWI din țară. Pentru achitările la bancă este OBLIGATORIU să prezinți contractul de împrumut și buletinul.

Da, orice persoană în care aveți încredere vă poate plăti creditul. Pentru a face acest lucru este necesar ca persoana care va plăti împrumutul să detina buletinul de identitate și numărul contractului dvs. de împrumut.

Da. Poți prelungi durata contractului de împrumut cu maxim 30 zile cu condiția achitării comisionului de acordare, a dobânzii anuale și a penalităților, dacă acestea există.

Nu există un număr maxim de prelungiri. Contractul de împrumut poate fi prelungit ori de câte ori soliciți aceasta.