Luni-Vineri: 08.00-20.00
Sâmbăta-Duminică: 9.00-18.00

BLOG

CE FEL DE CREDIT SĂ IAI ȘI CÂND AI NEVOIE DE EL?

09.09.2017

Practica arată că, de cele mai multe ori, creditele sunt utilizate necugetat, iar cele mai avantajoase opțiuni sunt considerate cele pe care le impun băncile prin publicitate. De aceea, astăzi vom vorbi despre diverse programe de creditare ținând cont de obiectivele pe care le aveți. Pentru a lua corect un împrumut, nu trebuie să inventezi nimic, este nevoie doar să decizi din ce categorie de debitori faci parte.

Dacă planifici să pornești o afacere sau să extinzi propriul business, trebuie să acorzi atenție programelor de creditare pentru afaceri. De exemplu, un credit de consum este mai ușor de obținut, dar te va costa mult mai scump. În schimb, creditul de consum nu implică raportul către bancă privind scopul pentru care soliciți împrumutul.

Vrei să cumperi o mașină? Ai nevoie de un credit auto. Pentru aceasta este nevoie să aduni toate actele necesare, iar înainte de completarea lor, de cele mai multe ori trebuie să lași gaj, pentru a obține împrumutul necesar achiziționării automobilului.

Cardul de credit – este convenabil pentru că nu trebuie să porți mereu banii în numerar și astfel, poți evita disconfortul și eventualele riscuri. Totodată, îți poți permite să cumperi ceva chiar acum pe datorie, în cazul în care nu dispui de suma necesară în numerar. Mai mult decât atât, în cazul în care, înainte de expirarea perioadei de grație, reușeși să rambursezi fondurile împrumutate, atunci procentele banilor luați în credit nu încep să crească. Dar, ratele dobânzilor la cardurile de credit sunt în mod tradițional mai mari decât ratele dobânzilor la creditele de consum. De asemenea, trebuie să plătești și o taxă pentru deservire.

Dacă ești dispus să procuri propriul apartament, iar pentru extinderea condițiilor de locuit nu ai suficienți bani, poți lua un credit imobiliar   . Acest lucru îți permite să alegi o locuință care să vă placă, împrumutând de la bancă o sumă mare de bani, valoarea căreea să o returnezi într-o perioadă lungă de timp. În plus, în cazul creditelor ipotecare nu ai nevoie de garanții suplimentare – drept gaj servește locuința achiziționată.

Dacă aveți nevoie de bani puțini, dar urgent, atunci soluția dumneavoastră este – express creditul online. Asta înseamnă economie de timp, pentru că cererea o puteți completa online. Partenerul dvs de încredere pentru creditare online este compania FORZA Credit. Aici, deciziile se iau rapid, iar răspunsul vă este oferit în câteva minute. Iar, pentru a obține un împrumut online, aveți nevoie de pachetul minim de documente – doar un pașaport. De asemenea, aveți la dispoziție un calculator online, care vă oferă posibilitatea să calculați din timp condițiile favorabile de plată a sumei finale.

FORZA Credit – utilizați creditele inteligent și veți avea tot timpul bani!